3 Dgn NL- Vliegen Van A naar B Hele mooie bruiloft - Reisverslag uit Hengelo, Nederland van Erik Roesink - WaarBenJij.nu 3 Dgn NL- Vliegen Van A naar B Hele mooie bruiloft - Reisverslag uit Hengelo, Nederland van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

3 Dgn NL- Vliegen Van A naar B Hele mooie bruiloft

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

01 Juli 2006 | Nederland, Hengelo

Hallo lieve mensen,

Hier effe heel snel zo vlak voor ik vertrek naar Spanje tot eind Augustus!

Had effe snel tijd, de afgelopen dagen waren erg druk, maar wel heel mooi!

Alexander en Martijntje zijn officeel in het gemeentehuis in Hengelo getrouwd, op 29-06-2006 om 13.28 uur, wat voel ik me echt vereerd dat ik er bij mocht zijn! Zo'n mooie bruiloft heb ik nog niet vaak meegemaakt! Zo persoonlijk, zo gezellig, zo'n mooie dag!

Het begon op barcelona al toen ik wegging op woensdag ochtend, werd weggebracht door een vriend daar aangekomen kwam ik nadat, hij alweer terug was, spontaan met de meid achter mij aan de praat! Ze bleek later pas, 29 jaar, executive assistent, van de een na grootste man binnen De Boston Consultancy group!

Wauww dat is echt een heel mooi, bedrijf ze heeft me er alles over verteld, haar manager, hoofd van alle afdelingen, moet naar het schijnt een top vent zijn, heb effe een voorbeeldje gekregen hoe directeuren ook kunnen zijn, erg leuk! Kon heel leuk met haar praten hebben de gehele vlucht, en nog 2 uur op schiphol gepraat, toen moest ik echt weg, want anders was ik te laat voor het vrijgezellenfeest!

19.00 uur begonnen bij hun thuis toen lekker eten en nog emt z'n allen na drinken in de kroeg! Toen kwam donderdag de grote dag! Had ik eindelijk tijd om 's avonds effe snel mijn koffer uit te pakken heb nu al 25 kilo minder mee terug te nemen! Yippie hoef ik straks ook niet over te betalen! ( keep my fingers crosst)

Daarna 's middags stadhuis, wat een mooie ceremonie, wauw er waren heel veel momenten waar je helemaal stil van wordt....!

Daarna met z'n allen naar een Theehuisje in het twentse landschap, dit is echt ene aanrader en helemaal als het zulk lekker weer is! Wauw hebben we daar een mooie, met stukjes opgevoerd door iedereen, High Tea gehad! 's avonds helemaal kapot, toen alles uitgepakt.

Volgende dag, vroeg opgestaan, maar kwam nix van heb behoorlijk lopen slapen, en werd wakker met helemaal niet leuk nieuws, lag mijn oom op het ziekenhuis, met hart problemen... das nie zo mooi! ti's mijn lievelings oom, dus dan nog minder..

toen eerst snel nieuwe huis bekeken van Martijntje en ALexander, kun het niet vinden ging van duitsland naar Scandinavie terwijl hun in het wijkgedeelte belgie wonen! Uiteindelijk gekomen, was echt heel mooi huis! Wauw mooie hoekwoning!

Goed en wel toen 3 uur bij mijn oom gezeten, veel gepraat en gelukkig ook gelachen! Toen naar Martijntje en Alex, terug om daar lekker te eten en gezellie effe bij te praten, is aardig gelukt..! Het eten was heerlijk!

Nu is het al weer zaterdag...
Ik ga zo weg naar schiphol, want anders kom ik te laat! En dan hoop ik echt van harte dat het vliegtuig beetje snel gaat en mijn koffer ook want dan kan ik mooi nog met de trein, anders moet ik een andere oplossing zien te vinden! maar komt goed!

Ik hoorde net zulk mooi nieuws! Mijn oom is weer thuis, nu kan ik gerust op reis gaan! Hij moet weliswaar nog wel veel onderzoeken doen! maar het gaat de goede kant op.....!

Mensen mijn volgende berichtje zal weer vanuit spanje zijn!

Nu dan ook de foto's van Spanje, en de Modeshow! en het huwelijk!

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!
Laat me weten, wat jullie allemaal meemaken, als jullie er tijd voor vinden!

Heel veel liefs, groetjes,
knuffels,
Erik

• 04 Juli 2006 - 13:02

Juudtje:

Dat is gek....ik wist niet dat je in Nederland was en toch had ik heel erg het gevoel dat je heel dicht in de buurt was....hmmmmm.....mooi he zo'n dag....had je trouwens nog sms gestuurd maar die kwam niet aan..heb je ander nummer? Hier is verder alles goed. Ben begonnen bij mijn nieuwe werk maar de details volgen.....heel veel plezier nog in Spanje en ik zie je in september! Kus Juud

• 04 Juli 2006 - 16:33

Ruby:

Hey Erik!

Eindelijk even tijd om een leuke reactie op jouw site neer te zetten! De afgelopen vier dagen was ik vrij en ben nu echt helemaal ingeburgerd tussen de Amerikanen! Vanaf morgen zijn er weer kids op mijn kamp, dus gaat het harde werken weer verder.
    Ik heb jouw verhalen van de afgelopen tijd even doorgenomen, ziet er allemaal weer gezellig uit! Vooral de modeshow leverde mooie plaatjes op! Geniet ze daar! Dan doe ik dat hier! :) :) :)

Big Kisses van een chica uit Amerika!

• 13 Juli 2006 - 02:04

Ruby:

Hey Erik!

Raar om twee keer mijn naam achter elkaar te zien bij de reacties! Maar ik wilde even reageren op je berichtje! :) Ik werk hier normaal gesproken 6 dagen in de week. Je hebt per dag 2 uur vrij om even lekker een douche te nemen en geen kids gebrabbel om je heen te hebben. Verder zijn hier alleen meiden met de leeftijd 4 t/m 17. Elke week wisselen we van team (bestaat uit een leider en 2 of 3 assistanten, ik ben assistant omdat ik nog geen 21 ben), unit (tenten of een gebouw) en kids (die in verschillende leeftijdsgroepen zijn opgebouwd) Zo houden we de variatie hoog! Het verdient iets meer dan dat ik verdiende tijdens mijn stage in spanje (als je het per maand berekend, ik werk hier namelijk maar 2,5 maanden) Maar ik doe het niet voor het geld, echt de ervaring is onvergetelijk en tot nu toe echt geweldig! Ik ben dol op de Amerikaanse kids, ze zijn echt lief! En verder is het gewoon een groot feest hier op kamp! :) Dus als Santa Susanna een beetje begint te vervelen, raad ik je aan om volgend jaar een summercamp te gaan begeleiden! :) (www.activityinternational.nl) <- stiekeme reclame, hahaha.

Hey mannetje geniet ze daar in Spanje en ik hoop snel weer een nieuwe bericht van je te lezen!

Weltrusten (ik ga namelijk lekker slapen!)

Liefs Ruby