Spanje na bijna 1 maand... - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Erik Roesink - WaarBenJij.nu Spanje na bijna 1 maand... - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

Spanje na bijna 1 maand...

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

23 Mei 2006 | Spanje, Santa Susanna

Hola People,

damm wat gaat de tijd snel, ik heb nu pas effe kleine adem pauze! Het is nu al bijna gewoon eind mei, begin Juni! Phhh ben echt super druk geweest, en is veel gebeurd! Te veel om in een keer op te noemen!
Effe snel tussendoor na de cursus( de laatste,...)uitgebreider!

Na aankomst met suus moesten we verplicht een auto huren, want de koffers waren erg laat en we konden ook neit emer met de bus want was te laat! Weer lesje geleerd volgende keer niet meer ´s avonds wat er ook gebeurt! Goed en wel had afscheid genomen van mam´s en karin, die me weg brachten! Staat er in een keer een hele lieve schat op het vliegveld die ik helemaal niet verwacht had, ik was echt helemaal overdonderd!

Ik heb volgens een 30 min met open mond alleen maar kunnen kijken en zeggen wauw, echt waar droom ik nu of is dit echt! Christianne was eerder terug gekomen uit Ghana...was zo blij, speciaal voor mij was ze die dag naar Schiphol gekomen was helemaal blij! Hebben helaas maar heel kort kunnen praten! Maar we gaan heel veel mailen en in september alles weer inhalen!

Hier goed aan gekomen, zijn we dga later alles terug gaan brengen, de auto naar LLoret, was zwaar moeilijk want was feestdag, dus allemaal dicht! jammer wij bellen uiteindelijk allemaal goed geregeld! gelukkig!

Daarna begonnen met chef´s cursus,intensief maar we hadden leuke groep! was kicken zelfs al weer sketches opgevoerd, was helemaal in mijn ding! Heerlijk op dat podium staan en die dingen opvoeren! Weliswaar een omkleedruimte op het podium gemaakt van parasols en lakens witte maar was heel leuk! is video van is mooi geworden! Hebben daarna in de chef´s cursus nog een dunnetjes herhaalt wat we toen voor gasten hadden gedaan!

Toen weer naar hotel, daar alles opzetten, ben nu bijna al weer 2 weken bezig met eerste 2 stagiaires ( 2 meiden) en a.s. vrijdag komt nummer 3, (jongen) daarna nog 4 dagen cursus, gaan anders doen dan vorige, vanwege feit dat we nu meer nieuwere dingen hebben! wordt leuk!

Hele cursus opzetten, voorbereiden en geven! echt heerlijk om te doen, ben helemaal in mijn element als ik uitleg en begleid, heb ik wel gemerkt, kost veel energie maar, krijg er ook veel leuke dingen terug! Helaas zijn verder nog steeds enkele dingen hetzelfde, want roddelen is nog steeds nummer 1 en nu is reputatie altijd belangrijk!

Waarom omdat ik nu ook coordinator ben, en als recpect weg is wordt het ook niet wat en kan ik mensen ook nix vertellen wat ze wel en niet moeten doen(stagiaires in de meeste gevallen..)! Dit aangezien ik hun aanspreek punt ben en een goed voorbeeld dien te zijn!

Verder loopt het nu goed, heb nog steeds niet veel tijd, ben net weer bezig geweest disco tour voor stagiaires op zetten zo meteen snel terug naar hotel en dan klaar!

Mensen dit was het al weer,

Ik hoop dat het allemaal goed met jullie gaat !zal binnen kort proberen wat foto´s op de site te zetten! Ga mijn best doen!

Als jullie mij willen bellen kan dat op:
Spaans mob: 0034-675024212
Via hotel kun je ook bellen maar dan tussen 1 uur en 4 uur of tussen 18.00 en 20.30 naar volgend nummer: 0034-937678090 ( is vast nummer dus goedkoper! )
Verder voor leuke foto´s kijk dan effe op:
www.grupflorida.com ( ik sta bij de facilteiten...hahahah klinkt leuk! )

Groetjes, liefs,

Ben benieuwd wat jullie allemaal meemaken!
Heel veel liefs, dikke knuffels,

Een hele dikke voor kwabena!

Erik
hasta la proximo!

• 24 Mei 2006 - 06:37

Helen:

Hé energie vriendje!
    Ik moest van de week ineens heel sterk aan je denken....

De tijd vliegt inderdaad voorbij en goed weer een berichtje van je te krijgen. Druk, druk, druk en bezig met van alles en nog wat. Daarnaast nog tijd om die andere passie ook wat aandacht te geven???!!! Doen hoor.

Weet inmiddels ook de naam van de 3e musketier... Otto!

Ik ben volop aan het groeien en net als vroeger dus heel veel last van stuipjes, maar gisteren weer een goed gesprek gehad wat me veel steun heeft gegeven en dus kan ik het aan.

Hele dikke & warme knuf vanuit een koud, nat en winderig Holland.
    Helen

• 24 Mei 2006 - 14:30

Ruby:

Leuk om te lezen dat hoe het dit jaar gaat aan de spaanse kust van roddels!

Ik vertrek over twee weken naar Amerika en ga daar al mijn engerie in stoppen!

Goed om te lezen dat je helemaal in je element bent ene ik weet zeker dat je een goede coordinator bent!

Is er dit jaar trouwens ook weer een modeshow? :)

Have fun babe!

Kusjes Ruby
    ps: Ben trouwens deze week officieel verhuist van Enschede terug naar het Brabantse land!

• 30 Mei 2006 - 18:19

Timothy:

Hehey,

Hoe gaat het ermee? Ik hoorde dat je weer in Florida Park zit.
    Ik wil graag de groeten doen aan mijn grote vriend Bully!!

Veel succes met de nieuwe stagiaires van 2006.. Als ze nix te doen hebben dan kunnen ze ook een mooie collage/poster 2005 maken voor in de miniclub.. Die hebben wij namelijk nooit meer gemaakt..

Fijn seizoen toegewenst!

Groeten Tim