>Na 4 weken - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Erik Roesink - WaarBenJij.nu >Na 4 weken - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

>Na 4 weken

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

01 Juni 2005 | Spanje, Santa Susanna

Hola People,

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat.
Bij deze feliciteer ik mijn zus Karin met haar 23ste verjaardag,
van harte Gefeliciteerd lieve schat er gaan nog vele mooie levensjaren volgen!

Ik ging onlangs voor de zoveelste keer naar Mataro om mijn Nie nummer op te halen. (het nummer sofi nummer in spanje) Was op zich best leuk het is me gelukt om deze binnen 4 keer op te halen. Ik had afgesproken omdat ik dacht dat ik hem niet had, dus op de dag van vertrek, want je moet ´s ochtends weg vanwege het feit dat het maar van 09.00 tot 13.00 geoepend is. Ik al mijn benodigde papieren ophalen, kom ik er achter dat ik hem gewoon al had....grrrr! Maar ben toch mee geweest de anderen wisten ook niet welke bus ze precies moesten pakken, daarna lekker ontbijten en nog terrasje pakken ne naar de markt als je dan toch onder werktijd gaat kun je het er maar beter van nemen. Maar ja alles is nu geregeld en ik heb mijn Nie-nummer sta ook al ingeschreven bij de belastingdienst in Spanje, dit vanwege het werk, dus wat dat betreft is alles geregeld. We hadden afgelopen zondag weer een kroegentocht nu alleen voor TIO-studenten, was echt lachen, weer langs alle kroegen, was vet gezellig, Ze hebben nog 2 studenten erg laten zweten door ze wijs te maken dat er een show zou zijn in Quka die hun moesten presenteren. Ze hebben zich helemaal kapot geleerd. Uiteindelijk hebben ze alleen maar lopen dansen op een podium, dus was erg leuk! Maandag was de 1e dag met de 2 nieuwe stagiaires, zijn goed begonnen. De andere stagiaire had er geen zin meer in, dus die is naar huis! Waarschijnlijk komt er straks nog een 3e bij effe afwachten. Ze doen het super goed deze 2 stagiaires, 1 komt uit duitsland en de ander uit Den Haag, ze zijn lekker creatief en tonen veel inzet, dus alleen maar goed. We gaan a.s. vrijdag gezellie met alle chef´s en Annika en Santy naar LLoret de Mar lekker stappen. Heel gezellie! De show die ik vorige week presenteerd was erg leuk, een Miss Florida Park show, het leek er in het begin op dat niemand mee wou doen maar dat kwam uiteindelijk helemaal goed. Ik heb nu trouwens een andere aanpak gekozen voor de stagiaires, De 1e week is "loskomen" ( ze moeten over de figuurlijke drempel heen komen, lekker gek doen en te midden van iedereen staan en praten in de microfoon) de 2e week "punctualiteit" ( alles op tijd doen en voor bereiden) de 3e week "Details" (nu gaan we de puntjes op de "i" zetten) Tot nu toe kan ik zeggen, we zijn nog maar 3 dagen onder weg maar toch, het gaat voorspoedig ze komen al aardig los!

We hebben de laatste paar dagen helaas geen zon gehad, maar ja komt wel weer is ook wel lekker kun we mooi andere dingen doen. Laast ben ik nog naar Blanes geweest naar Selma samen met Ilse, toen hebben we zelf pannekoeken gebakken en heerlijk gegeten. We hebben pannekoeken met spek en Gecarameliseerde appel gemaakt, hmmmmmm om je fingers bij af te likken en daarna hebben we nog een toetje gehad en zijn we de video, die Selma gemaakt had van een curus die ik samen met Jorn heb gegeven aan de Chef´s gekeken. Was best lachen om jezelf zo terug te zien, dan weet je pas echt hoe je overkomt

Dit was het voor nu binnenkort meer heel veel liefs dikke kus aan iedereen,

Erik

• 01 Juni 2005 - 13:44

Kel:

Hey Erik!

Alles goed man!zo te lezen wel!Als ik het allemaal zo lees van jou, mies en selma krijg ik echt heimwee en komt alles weer boven van vorig jaar!Doe de groetjes aan iedereen en misschien komen Nina en ik nog even langs!

hasta pronto

• 01 Juni 2005 - 19:20

Vinnie:

Yo Erik,

Alles dus lekker vet daar
    Maar schiet gauw op want we moeten hier ook nog veel stappen(geintje.... geniet er daar goed van)
    Pascal en ik gaan vrijdag wel lekker naar de nacht van...
    Have fun en hasta la pasta tot laterzz

• 01 Juni 2005 - 19:32

Marion:

Hey Erik, hoe is het daar?? estas contento?? Has aprendido algo espanol?? Heb je nog werk voor me??? Spreek uitstekend spaans en kan ook erg goed plezier maken! Dit is wel serieus hoor. Nog 4 weekjes en ik ben werkloos!!!
    Ik hoorde van de je goede vriend Pascal dat je thuis komt binnenkort, hopelijk zie ik je dan nog ff!

un abrozo fuerte

Yo

• 02 Juni 2005 - 10:18

Yolly:

hi erik wat leuk van je nieuwe stagaires dat ze zich echt inzettenm leuk man en dat van sel oooh ik wil ook daar zijn met jullie ouwehoeren nou ik heb volgende week eerste toets BAM dus denk aan me oke dikke vette kus en knuffel kleine

• 06 Juni 2005 - 14:07

Annemarie:

Spreek je nu vloeiend Spaans?