De vlucht is geboekt I´m coming home!
Door: Erik
Blijf op de hoogte en volg Erik
21 Maart 2006 | Andorra, Soldeu
Ik heb leuk nieuws, ben gister naar de Palau de Gel geweest, in canillo! Was leuk!
Ze hebben daar een, zwembad(binnenbad) een ijsbaan en een draadloos internetcafe! Ging er gister naar toe om met suus, en haar laptop, onze vlucht te boeken! Is gelukt hieronder is het resultaat te bekijken!
Vliegen met Transavia terug naar huis,
het vluchtnummer is : HV-5136
Heb tevens besloten en besproken hoe we het gaan doen. We zijn vrijdag de 31ste klaar met werken! heerlijk! Dan tot aan de 3e April, lekker relaxen alles klaar maken en skieen/snowboarden, de hele dag, zonder dat je halverwege moet stoppen om te werken.
Mischien gaan we zelfs nog paintballen voor dat we weggaan! Zou wel helemaal te gek zijn! heb het nog nooit gedaan en zou het dolgraag een keer willen meemaken! Als dat zo is horen jullie dat zeker nog!
Trouwens vandaag is Jorn al weg, hij vliegt vanavond naar Nederland, is nu in Barcelona, als het allemaal klopt volgens zijn tijdsplanning! en dan vliegt ie vanavond naar huis toe, hij zoent de NL-bodem vanavond al! Lekker voor hem!
Maar ja daarentegen hij gaat de 10e April ook al weer terug!
Hij begint veel eerder in Spanje, eerst in de bar en daarna de animatie! In Hotel Stella in Pineda de Mar! Trouwens de andere 2 stagiaires zijn dan ook al weg, Hanneke en Wendy van Patagonia en El Serrat! die gaan donderdag of vrijdag volgens mij, hoop dat ze het leuk hebben gehad in Barcelona tijdens hun verlengde weekend! Goede reis voor hun!
Goed en wel dan de 4e richting Barcelona!
Met de bus die ons ´s ochtends vroeg zal ophalen, en direct naar barcelona zal brengen waar we rond 15.00 aankomen. Daar aangekomen als het betaalbaar is een auto huren,anders wordt het toch de trein..., en naar santa susanne toe rijden heerlijk!
Dan spullen droppen in mijn hotel, heb al gebeld directeur, die had er geen probleem mee! Dan Susanne rondleiden in calella, en annika en santy spreken en hun kleine zien! Daarna lekker slapen in een hotel! Voor een spotprijs!(als het goed is)
Dan de 5e op gemak naar barcelona, auto afleveren en naar vliegveld inchecken en naar huis! Yipee! Samen met Suus zal ik aankomen, op schiphol! Denk trouwens allemaal effe aan me, en suus, tussen 13.00 en 14.00 uur de 5e april ,want dan moeten wij door de douane, hopelijk hoeven we dan niet te betalen!
Ik kom om 17.35 uur op Nederlandse Bodem aan! heerlijk kan niet wachten! Dan lekker naar huis, effe flink relaxen!
Iedereen weer zien, afspreken bij kletsen, zien hoe de kleine van Martijntje en Alex is gegroeid, en Marloes met haar ronde buik eens goed bekijken, en met heel veel anderen heerlijk bijkletsen, en afspreken!
Zoals het er nu naar uitziet wil ik iets eerder weer naar spanje gaan rond de 30ste April, heb ik nog een paar dagen vrij en kan ik alles lekker op mijn gemak doen! En de dingen voorbeiden waar nodig is!
Alles begint er namelijk rond de 2e mei, met chef´s cursus, 7 dagen! en daarna op 11 Mei komen de MTRO studenten, ook 3 dagen curus!
De 26e Mei volgens mij, de TIO studenten, weer een 3 daagse cursus, en dan is iedereen er en kan de zomer officeel beginnen bij Animfest!
Beloofd weer een leuke te worden, want net zoals 2 jaar geleden hebben we het Voetbal gedurende de zomer weer voor de deur staan! Dus flink veel kijken en alles volgen! Wordt leuk!
Nederland gaat dit jaar echt wel, weer een keer, de Wereld Beker pakken in Duitsland net zoals bijna 20 jaar geleden! Mag wel een keer is al weer, veel te lang geleden dat we flink gewonnen hebben, met voetbal!
Verder gaat het hier goed, is nu lekker weer, heb binnenkort afgesproken met Nathalie, die heeft heel veel ervaring in de animatie, gaan a.s. zondag zitten voor allemaal tips en ideeen! Tevens krijg ik hopelijk nog flink veel informatie van de 2 nieuwe die er nu zijn, want die hebben een animatie cursus, van 6 maanden volgens mij, gedaan in barcelona.
Dus die hebben heel veel sketches en dingen die we allemaal kunnen gebruiken! Als ik dat allemaal kan gebruiken deze zomer, dan heb ik een zomer als nooit te voren! wauw! dat wordt lachen met de dingen waarvan ik nu al weer zin heb om ze te doen! Wordt het een hele leuke ervaring!
We gaan vanavond, trouwens een leuke show doen..een show variete! Wordt lachen alleen maar sketches samen verwerkt in een mooi verhaal! Ben benieuwd heb er zin in!
Lieve mensen, hoop dat het allemaal goed met jullie gaat, ben benieuwd vertel het me schrijf een berichtje, en tot snel!
Heel veel liefs,dikke knuffels,
Aan alle lieverds!
Groetjes
Erik
21 Maart 2006 - 22:22
Theo:
hier is ook alles oke geniet er nog van ik hoop dat je gouw weer terug komt groetjes theo -
24 Maart 2006 - 11:35
Selliee:
heeey lieverd,
Dus het zit er echt bijna op... geniet nog maar ffies lekker van de sneeuw, want voor je het weet zit je weer in het spaanse zonnetjes!! heerlijk!! Tot gauw, in nederland spreken we nog wel ffies af!!
kuss sel -
30 Maart 2006 - 19:19
Yolly:
hmm ik hoor van al die dingen die je hebt geleerd nou moet ik dat ook allemaal leren hoop dat dat gaat lukken meneer coach!!!!nee ik wens je nog fijne dagen en een hele fijne reis en veel plezier in nederland met je familie en vrienden geniet ervan!!! tot snel kus kleine -
06 April 2006 - 08:31
Ruby:
Hey Erik!
Leuk om te lezen dat het nog steeds goed met je gaat, al had ik niet anders verwacht. Je vliegt van hot naar her! 30 april alweer terug... wordt twijfelachtig of we nog een keer gaan stappen in Enschede. Ik blijf in Enschede tot eind mei en daarna vertrek ik naar Amerika. Ik ben aangenomen op een girl scout camp in Pennsylvenia (state naast New York)! Ik ga daar 3 maanden als general counselor aan de gang. Heb er echt enorm veel zin in! Als ik jou niet meer spreek wens ik je een super tof zomerseizoen! Doe je de groeten aan de pepermolen mannetjes?!
Geniet ze even die paar dagen dat je thuis bent en dan weer knallen in spanje!
Kussies Ruby