Andoraans nummer! Thematische feesten - Reisverslag uit Soldeu, Andorra van Erik Roesink - WaarBenJij.nu Andoraans nummer! Thematische feesten - Reisverslag uit Soldeu, Andorra van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

Andoraans nummer! Thematische feesten

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

26 Januari 2006 | Andorra, Soldeu

Hallo lieverds,

Hoe gaat het met jullie allen? Hoe is het daar in nederland? Hebben jullie echte winter?
Het zou hier in Januari, ongeloofelijk gaan sneeuwen maar helemaal niks, al 3 weken niet, de pistes beginnen behoorlijk ijzig te worden, beetje jammer, mischien komt er straks weer sneeuw! laat me verassen,anders wordt het qua skieen een hele slechte winter....

Vandaag vroeg opgestaan om de laatste 2 stagiaires te helpen met hun vertrek zo dat alles goed geregeld was en ze goed weg konden, ik ben nu nog maar met 1 stagiaires tot einde van seizoen! wordt lange dag ga vana. heerlijk vroeg slapen ben echt kapot!

Hier gaat het zijn gangetje rust wordt langzaam maar zeker weer gevonden,en we gaan langzaam maar ´andorra styl` ( lees 10x langzamer dan een slak) richting iets dat lijkt op goede organisatie. We zijn nu bezig om de thematische feesten aan te pakken, we hebben het al op papier! nu nog alles uitwerken, en zorgen dat we voor elk feest een bepaalde show hebben, en dat we allemaal weten wat we gaan doen! Vanavond beginnen we met de 1e wordt flink improviseren! Op donderdag´s hebben we van nu af aan altijd mexicaans, op zaterdag Gala thema en op dinsdag Andoraans/catalaans feest! de dagen er tussen in doen we gewone dingen, zoals we tot nu toe altijd gedaan hebben!

Mijn nummer in Andorra, omdat die 2 stagiaires weggaan kon ik van een van hen een kaart krijgen, die ga ik vanaf morgen gebruiken, dus dan ben ik te bereiken voor iedereen op nummer 0037-617223!
Die zal ik zoveel mogelijk aan hebben staan!

Ik moet helaas weer werken, lieve mensen,
laat me weten hoe het met jullie gaat!
ben benieuwd!
liefs dikke knuffels,
groetjes
Erik

• 26 Januari 2006 - 14:00

Abena:

hee lieve,
    het internet gaat hier op andorra-styl! had je willen mailen, maar alles loopt vast, lukt dus voor geen meter.....en dat na al-le meters die ik gereisd had om met je te msn-en?! hahaha
    Succes met je Mexicaanse show, wees niet te erg die caradura, pas goed op jezelf!
    Have fun, take care! tot vanavond, liefs en een dikke knuffel via allemaal omwegen....

• 31 Januari 2006 - 12:29

Fanti-girl ;):

Awoe dehjeh, me pjauw. Oh jehdeh deh me nento!!
    (dat je dat maar weet!)

ps: het nummer dat je me smste heeft een 6 meer dan in bovenstaand bericht....ergens is er dus een vautje...

lieve knuffel
    chris

• 05 Februari 2006 - 14:29

Marlies:

Hey Erik! Ik las dat je weer naar Florida Park gaat! Al zou ik het nooit op dezelfde manier over willen doen, ik zal het toch wel een beetje gaan missen :)

Veel succes en plezier daar, misschien zie je me ineens ergens op een zonnebedje tussen de andere gasten liggen..:P

Beso Mliesje

• 09 Februari 2006 - 13:48

Eva:

Heey Erik,

Ik ga deze zomer samen met jou werken in het animatieteam.Zou graag je
    emailadres willen hebben als jij dat okee vind??

Groetjes eva

• 09 Februari 2006 - 20:46

Michelle:

Heeey erik,
    Zo kom ik even toenvallig op je site, hoe is het met je? Tijdje geleden al maar remember me van Tahiti Playa afgelopen zomer? Vriendin van angelique? Ben je er komende zomer weer? Ik iig wel, en misschien tot dan guapo!
    Beso Michelle, Tahiti Playa :-P