Spanje na 3 weken!
Door: Erik
Blijf op de hoogte en volg Erik
23 Mei 2005 | Spanje, Santa Susanna
Ik ontmoet jullie allen via de mail,zolang ik nog in spanje zit, dus bij deze heel veel goede wensen voor jullie allen!
De laaste dag van de curus, gingen we s´avonds op kroegentocht, dit is voor de studenten, maar ja chef´s gaan allemaal ook mee, leren ze gelijk iedereen een beetje kennen is atijd wel leuk! Dus in 2 uur tijd alle kroegen waar we korting krijgen, en geloof me dat zijn er best veel! Zo´n 30!!! en voor iedereen die de boulevard kent in Malgrat Da Mar deze is echt lang als je aan komt lopen vanaf Santa Susanna, we stopten overal voor een drankje, en zodat ook de stagiaires de discotheken en restaurantjes en barretjes konden bekijken. Was erg leuk en daarna uitgaan natuurlijk. Was ook weer erg geslaagd. Die Maandag begonnen we met het inwerken van de stagiaires, iedereen voor zich. Het leuke is, ik leer mezelf nu heel veel geduld aan, ik had al veel maar ik blijk nog meer nodig te hebben. Leren gaat met vallen en opstaan en diepe dalen en grote bergen....! Maar ja weer een nieuwe ervaring erbij, je leert toch immers elke dag, is echt niet altijd even leuk maar ja! ´t hoort er allemaal bij. Verder gaat het goed met mij, doe het lekker rustig aan. Ben begonnen met Auqa-aerobics,(lees de aerobics in het water), was erg leuk. Het is zo leuk om weer mensen te zien van vorig jaar, die gewoon weer terug komen, voor het hotel en de animatie! echt leuk! De eerste roddels zijn al weer van de pers af en hij begint langzaam warm te worden. Nog heel effe wachten zo´n 1/5 week en dan is de TIO geseteld en dan draait de pers op volle toeren!! Hier erin daar er weer uit , als je dat allemaal gaat bijhouden wordt je helemaal gek....
Ik heb afgelopen zaterdag gewerkt, de kinderen en moeders van De vertegenwoordigers van een reisorganisatie moesten vermaakt worden, was leuk maar wat de directeur niet zie was dat het merendeel jonger dan 4 jaar was, en deze zijn dus heel moeilijk te entertainen zonder ouders. We hadden dan ook maar 2 kinderen... Maar ja was leuk! Ik heb dus nog een dagje rust tegoed, lekker! Woensdag weer een show, een miss-show, wordt leuk! Ik heb weer veel te lang gezeurd, maar ik vind het wel heel lief dat jullie allemaal zo aandachtig hebben geluisterd (lees: gelezen), bedankt!!! hahahaha
To be continued....
Bij deze heel veel liefs, dikke knuffels,
Mucho sol!!!
Besos Erik
24 Mei 2005 - 05:11
Guess:
Mucho besos y tequiero. Al lang uit het oog, nog steeds niet uit het hart. Ciao -
24 Mei 2005 - 07:52
Yolanda:
hi guapo
como estas? yo bien ?a si que astas aprendiendo mucho me alegro.
querias que ta hablara espanol asi que aqui te lo escribo. te deseo mucha suerte y piensa en mi cuando sales por ahi de fiesta un beso y el 22 de junio voy para blanes
yolly -
24 Mei 2005 - 10:10
Stefanie:
Sorry mensen ik kan niks in het spaans zeggen dus ik doe het maar zo; Erikje hartstikke mooi dat je er een hoop bij leert....:)heheheh, ben heel benieuwd naar de "nieuwe " Erik..... :)
Je bent in mijn gedachten..
dikke kus -
24 Mei 2005 - 15:04
Karin:
Ha die erik! Zo te lezen vermaak jij je prima! En ik hier maar ploeteren in dit kikkerlandje! hihi, verschil moet er zijn! Veel plezier en tot mails!
Groetjes, Karin (emef, voor het geval je niet meer weet wie ik ben) -
01 Juni 2005 - 08:37
Judith:
Hey schatje,
Even een berichtje van mij. We hebben hier super mooi weer achter de rug...dat wilde ik ff zeggen.....eer-gisteren was het iets minder..maar nu is het weer geweldig. Met mij gaat het ook super goed!!! Ben je nog van plan om te stoppen met roken? Ik denk aan je!!!
Dikke kus moi -
01 Juni 2005 - 19:31
Marion:
hey Erik, hoe is het daar?? estas contento?? Has aprendido algo espanol?? Heb je nog werk voor me??? Spreek uitstekend spaans en kan ook erg goed plezier maken! dit is wel serieus hoor. Nog 4 weekjes en ik ben werkloos!!!
Ik hoorde van de je goede vriend Pascal dat je thuis komt binnenkort, hopelijk zie ik je dan nog ff!
un abrozo fuerte ;)
Yo