Weekje Arinsal in Hotel Patagonia - Reisverslag uit Arinsal, Andorra van Erik Roesink - WaarBenJij.nu Weekje Arinsal in Hotel Patagonia - Reisverslag uit Arinsal, Andorra van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

Weekje Arinsal in Hotel Patagonia

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

04 Maart 2006 | Andorra, Arinsal

Hola Gente,

Hoe gaat het met jullie allemaal?
Hopelijk allemaal goed! Ben benieuwd wat jullie allemaal hebben meegemaakt, of nog gaan meemaken! Let me know!

Mijn ervaringen in Hotel Patagonia,en van de tijd ervoor!

ben 2 weken geleden nog een keer wezen snowboarden, was echt hele maal te gek. Wat gebeurde er: ik mocht de schoenen en het blad lenen van een huisgenoot van mij, mooi toppie dacht ik! Het is 9 uur, we pakken de spullen, had mijn schoenen aan, er werd aan gebeld, mooi we gingen samen met susanne en anna die er op vakantie was, pakte het blad dat ik mocht gebruiken, hij had gezagd zwart van Santa Cruz, schijnt een van de beter te zijn, onder de kenners.

Toen naar de skiverhuur winkel, Ik moest er ook zijn ondanks dat ik al mijn materiaal al had, want ik wou mijn schoenen verzetten van Goofy stand( rechter voet voor) naar regular stand ( linker voet voor),( was er de vorige keer achter gekomen dat ik de hele tijd op links naar beneden ging dus heb ik het maar laten veranderen om het te proberen, hoe dat ging) dus ik voeten op het bord laten verstellen van rechter voet voor naar linker voet voor, Suus en Anna hebben hun spullen ook gehaald.

Daarna naar de pistes, dit was pas mijn 2e keer dat ik ging snowboarden! maar had er zin, kwam van de 1e terug met veel spier pijn, Suus en ik gingen snowboarden en anna skieen kon het ook nog niet zo goed, dus vond dit wel leuk! goed en wel 3 beginners op de piste..echt lachen....had je moeten zien, ik heb geen foto´s jullie meoten het met het verhaal doen!

We gingen dus de piste op, met mij ging het super viel bijna niet, voelde goed, hadgoed gevoel over mijn blad en mijn bewegingen liep allemaal heerlijk, met suus ging het stukken minder, viel heel vaak en ook heel hard, ze had duidelijk haar dag niet! Met Anna ging het ook goed ondanks dat ze nog niet echt een super gevoel had, ging het goed, ze moest de bochtjes onder de knie krijgen en aan het einde van de dag deed ze het goed! Af en toe voor zover ik kon haar beetje geholpen!

Maar ze vond die pistes die stijl af liepen niet zo leuk! Zijn zelfs stukje van de zwarte af geweest, was leuk! ging bijna mis, wij er af en waren bijna helemaal doorgegaan tot aan de echte moeilijke afgrond, met een snowboard..uiteindelijk toch maar gezegd stop we gaan naar de blauwe, die ging beter voor iedereen.

Goed en wel , ik druk aan het snowboarden van links naar rechts hard naar beneden kon het allemaal.. na de pause staan we bij de skiliften om de pistes onveilig te maken, en af en toe flink sneeuw te happen! Komt die huisgenoot waar ik het blad en schoenen van mocht lenen naar me toe, staat in de rij naast ons, ik tegen hem, super bedankt, echt super blad ,gaat echt lekker voelt goed super bedankt, hij graag gedaan!

Maar Erik het blad dat je nu bij je hebt, is niet van mij is van andere huisgenoot die hem notabene net had gekocht, en er heel zuinig op was! Ik wat nee grapje, nee is echt waar, ik dacht shit nou heb ik een probleem ik hem uitleggen wat er gebeurd was, hij begreep het wel, en gelukkig begreep mijn andere huisgenoot het ook kan gebeuren, maar wat heeft hij een heerlijk blad, ik weet nu weer een verschil ervaren, tussen die van de skiverhuur, en die bladen die je kunt kopen mensen wat een wereld van verschil, materiaal zegt in deze sport dus echt heel veel!

Goed en wel, ik ben uiteindelijk op het laaste stukje toen het weer tijd was om te beginnen met werken, naar beneden op de piste ik super snel, en toen ben ik hard gevallen, dat deed echt pijn,maar ik mag niet klagen want suus had echt een rot dag zag bont en blauw van de plekken. Ik kon 2 dagen moeilijk zitten maar suus heeft er al me tal een hele week last van gehad! Tot zover het snowboard verhaal.

Ben onlangs nog een keer wezen skieen was heerlijk! lekker snel en hard naar beneden, hmm, had ik echt weer effe zin, want als je met snowboar dgaat gaat het nu nog allemaal langzaam, en met skiees weet je precies hoe en wat, dus dat gaat lekker soepel!

We hebben ook nog carnaval gehad, was echt lachen, was 3 dagen voor ik naar patagonia ging, 3 dagen (23,24,25 feb.)lang verkleed en gekke dingen doen! Ik ging dag als elvis, met dank aan de verkleeddoos van Suus, ze had een hippie pak meegenomen, was echt leuk, The King is back! Hebben ´s avond allemaal leuke spelletjes gedaan, die we normaal ook doen tijdens ene mexicaanse avond, toen zijn was het vrijdag ging ik als romaan! we hebben wel een beetje kleding,alleen erg oud!

´s avonds hebben we een bijna mannen tegen de vrouwen show gedaan ging goed, mensen deden allemaal mee, hadden er een zweeds bedrijf zitten nou, dat sommigen van die groep waren echt droogkloten maar goed, 1e spel, ze moesten zo veel mogelijk kleding stukken verzamelen van het ander geslacht, mannen, vrouwen dingen en andersom! Goed mannen gewonnen, 2e spel, met die kleding moesten ze een team genoot verkleden als vrouw, mannen weer gewonnen.

3e spel ze moesten met hun eigen kleding een zo lang mogelijke lijn maken, vrouwen tegen de mannen, als tip gaven we nog aan de vrouwen dat ze hun bh konden gebruiken, maar deden ze helaas niet was lachen geweest,( we hadden 3 nederlanders, en 2 zweden die laten je dan op zo´n moment best in de steek! hahah) De mannen daar en tegen( 1engelsman, 2 fransen, 2 zweden) gingen helemaal door tot aan de onderbroek, echt lachen, ze kwamen bijna tot de 30 meter waarbij ze uiteindelijk zelf ook op de grond gingen liggen om de lijn te verlengen in hun onderbroek, echt lachen!

We hebben er weer een spel bij voor van de zomer! ( wel een met grote winkans voor de mannen..maar ja is leuk! ) zaterdag´s hebben we een show gedaan ( playback show ging ook goed) ik deed Bonny M met daddy Cool, YMCA als bouwvakker en ook nog Gloria Gaynor, met I will survive, als ordi travo! was echt lachen! Ging goed! allemaal!

Toen zondag´s naar Patagonia, werd opgehaald door Stagiaire daar, Hanneke! Heeft me rondgeleid, had natuurlijk al wat achtergrond info, van Jorn gehad, dus met de begeleiding ging goed!

Ze hoeven daar eigenlijk, geen avond actviteiten te doen, want de directeur wil er geen geld aan besteden,jammer. Hij vind de kinderen veel belangrijker, miniclub is daarom waarschijnlijk van 15.30 tot 22.00 non-stop!jammer, want je kunt heel veel leuke dingen doen! Eigenwijs als ik ben heb ik elke avond een activiteit gedaan! de mensen vonden het super en daar doe ik het voor ,het kost me wel wat en alles gaat ook heel moeilijk want er is geen muziek installatie, alleen een kleine stereo in de bar, en geen micro helemaal niks van dat al, laat staan een dansvloer!

Dus ik alles verplaatsen, maandagavond Bingo gedaan! Ik voelde me net een Marktkoopman, als ik niet zo zou schreeuwen kon niemand me verstaan, mensen keken me halverwege het spel ook aan van, Wat doe je toch in godsnaam, ik bedacht me toen als ik dit wil, is dit de enige manier.

Goed en wel Bingo liep super alleen klein maartje, heb alle kaarten gekopieerd, we hadden er maar 12( bingokaarten) dus ik alles 2 keer doen, want bar zat vol. We hadden voor de lijn maar liefst 5 winnaars, dat terwijl ik maar 1 drankje mag weggeven,beetje duur, toen de hele kaart , hadden we 2 winnaars, had al overlegd met de bar, i.p.v. fles champagne nu maar glazen gedaan, anders werd het wel heel duur! dus had ik 2 winnaars! maar goed, was leuk! heb ze wel fles champagne gedaan! kon uiteindelijk wel!

Heb gister weer bingo gedaan maar voor deze heb ik het anders gedaan, hebben de kaarten die we hadden veranderd, andere nummers op geplakt, toen hadden we maar 2 winnaars voor de lijn en 1 voor de hele kaart! gelukkig! tevens allemaal poster klaar gemaakt, leuk!

Toen dinsdag musical Quiz, liep ook goed volle zaal, en natuurlijk elke dag minidisco in de bar alles verplaatsen en muziek van te voren inprogrameren maar ok, met flink improviseren kom je een heel eind!

Toen woensdag hebben we love is Quiz gedaan met uiteindelijk dan love is paar van de avond, was lachen beetje pijnlijk voor me oren maar ja! Je hebt 5 mannen en 5 vrouwen, zet je in stoelen, je geeft ze antwoord bordjes, in hartvorm, met A,B,C, en laat ze antwoorden, schrijft alle antwoorden op, personen, met de meest overeenkomende antwoorden zijn nieuwe liefdespaar van de avond! goed zo gezegd zo gedaan, iedereen lachen en meedoen! Uiteindelijk hadden we man en vrouw, maar de man had een vrouw en een kind! ik gaf ze klein romantisch flesje, en reep chocola, ( stimuleert liefdes immers zegt men..)

Leuk moesten ze samen opeten hij ene kant in zijn mond en zij andere kant, leuk toch, nou daar dacht vrouw met kind van de man heel anders over begon me aan me oor te trekken toen ik het voorstelde niet leuk, deed beetje pijn, maar goed iedereen lachen, wei iets leuks wil moet af en toe over grenzen heen gaan, is mij ook gelukt uiteindelijk is alles wel weer goed gekomen, maar dat moment wou ze het echt niet hebben...ik heb wel flink gelachen!

Donderdag hebben we een cinema trivial gedaan ging ook leuk iedereen meedoen, en gister bingo zoals gezegd, liep deze keer veel beter, en vanavond gaan we Weekend Millionairs Quiz doen, wordt hopelijk ook leuk! We gaan wel zien heb niet de middelen om hem zo te doen als zo moeten maar ik improviseer wel wat!

Komt helemaal goed, en dan sluit ik vanavond mijn avond en week hier af, was een leuke week, heb de animatie weer van hele andere kant bekeken! was echt lachen! teleurstellend rustig, maar ja je bedenkt wel allemaal leuke dingen ik tenminste wel, kwam op het idee om diploma te geven aan kinderen voor de minidisco! leuk!

Stimulans, want ze willen hier nog wel eens niet gaan( lees: meedoen met de minidsico) en hoe maak je kinderen meer blij dan met een bewijs dat ze iets heel goed kunnen, of hebben gedaan!

Zo dan ga ik nu weer aan het werk, alles voor bereiden voor weekend millionairs Quiz, wordt leuk houden jullie nog tegoed van me! Ga morgen weer terug naar Soldeu, wisselen met Jorn, hoop dat hij het er gezellig heeft gehad, met zijn ouders die waren er in die week! Damm, ik zie net dat ik echt heel veel heb geschreven!
zal nu echt stoppen meer voor volgende keer!
Groetjes, liefs aan iedereen,
dikke knuffels voor alles lieverds,
Erik

• 04 Maart 2006 - 14:18

P.s Voor Eva:

Berichtje voor Eva als je wilt mailen kan dat op erik1103nl@yahoo.com zet er effe bij dat het over spanje gaat, anders komt ie mischien in mijn spam box. bedankt groetjes Erik

• 05 Maart 2006 - 18:54

Suus:

das zeker veel man! Maar wel ontzettend leuk!
    Je doet t blijkbaar goed daar.SUPER om te horen dat je t nog altijd naar je zin hebt!

x suus (uit t zuiden)

• 06 Maart 2006 - 20:07

Abena:

you've got mail too...(bijna net zolang als jou stuk hierboven!;))
    lekker leuk blijven genieten, hoor! wat er ook gebeurd! je doet het zuper voor de mensjes daar, klinkt allemaal erg leuk, maar je bent er ook voor jezelf, niet vergeten!
    liefs, dikke knuffel uit het warme Ghana. Me verhuisverhalen staan in de mail, bereid u voor.....

• 09 Maart 2006 - 20:40

Juudtje:

Hey schatje, zo dat is lang geleden. Ik had zo mega lang niet in mijn mailbox gekeken...dat ik heel veel te lezen had......geloof dat ik nu een half uur verder ben..maar dat geeft niet wel super leuk allemaal!!!Hier is alles goed. Mark en ik wonen sinds 1-2 samen en dat gaat helemaal super. Heb ook een nieuwe baan bij een engels bedrijf met heel veel vastgoed in Duitsland...echt ideaal...kan mijn eigen taal erin kwijt en beetje bij beetje wordt mijn engels ook beter.We zijn in Ned. met z'n drieen..ik en nog 2 heren...en ik moet zeggen dat gaat helemaal goed. Eindelijk weer uitdaging in mijn werk!!!Maar de details volgen bij onze eerste beste date als je weer in Ned bent!!!!!En verder gaat het goed met me...erg goed!!!Ben helemaal mijzelf...en ook helemaal happy met mijzelf...beetje met dank aan jou.Denk veel aan je...ook al laat ik niet veel horen...in gedachten ben je vaak bij me. Hey lieve schat geniet ervan en tot heel snel.DIkke kus Juud

• 11 Maart 2006 - 11:41

Sietse En Jolanda:

hallo erik,

van harte gefeliciteerd met je verjaardag !! maak er een mooie dag van.

groetjes van ons allemaal

• 11 Maart 2006 - 17:15

Judith:

Long time not spoken....
    Goed om te lzen dat alles top met je gaat en dat je ht gigantisch naar je zin hebt. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet ervan daar in de sneeuw. Maybe we'll meet again als je ooit terug bent in Nederland;). mijn mail is nu trwouns definitief judith_muntendam@hotmail.com, maar als het goed is wist je dat al.. was op school al een aardige periode zo...
    Greetz,
    Judith