De vlucht , het werk en Spanje - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Erik Roesink - WaarBenJij.nu De vlucht , het werk en Spanje - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

De vlucht , het werk en Spanje

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

12 Juni 2005 | Spanje, Santa Susanna

Hola Lieve mensen,

Hoe gaat het daar in NL-land met jullie allen? Vertel eens wat van jullie belevenissen? Gebeurd daar niet zo veel?
Ben benieuwd? Mocht je nou mij een persoonlijk mailtje willen sturen, stuur deze dan naar: erik1103nl@yahoo.com.
Bedankt bij deze alvast voor de leuke reacties die ik heb gehad van jullie tot nu toe.

De vlucht:
Ik heb een terugvlucht geboekt, om mijn diploma op te halen en enkele feestje te vieren. Mijn moeder en mijn zus zijn jarig geweest, de buurvrouw was ook jarig en we hebben een nieuw hondje gekregen, genaamd buddie, dus ben benieuwd, en niet te vergeten krijg ik het ook nog lekker druk om alles voor mekaar te krijgen met school...
Maar ik dwaal weer eens lekker af...

Ik vlieg zaterdag 09 July om 09.10 uur weg uit barcelona en kom aan op Schiphol om 11.20 uur! Mijn vlucht nummer is: HV5132

Ik vertek woensdag 13 July weer om 18.35 uur vanuit amsterdam en kom hier aan om 20.45 uur
Mijn vluchtnummer is dan: HV5133

Dus ik ga jullie, lieve, leuke mensen allemaal zien, tenminste de meeste van jullie! Gezellig! Lekker bijpraten! Mijn diploma ophalen en gezellig feestjes vieren! Heel Heel mischien zaterdag avond stappen, lijkt me ook wel lachen! Moet ik effe kijken hoe ik me voel!

Dan heb ik ook een minder leuk berichtje mischien wisten sommigen het al, maar het is helaas niet gelukt om die kamer te regelen die ik voor ogen had in Breda, ze zijn uiteindelijk afgehaakt omdat, ze mij niet gezien hebben, (wel via de telefoon gesproken hebben en van foto´s gezien hebben) maar dat was niet genoeg om ze over te halen, mij voor die korte periode even te kiezen! Jammer! Maar ik vertrouw, dus komt wel goed! Dus ik heb nog geen kamer! Gaan we straks op zoek als ik terug ben!

Heb trouwens ook nog leuk nieuws over Animafest, mag op 1 september en 10 oktober volgens mij samen met 2 anderen de gehele beurs voor Animafest verzorgen, omdat Annika niet kan vanwege haar zwangerschap.
Ben trouwens benieuwd naar het nieuwe hondje,heb nog geen foto ontvangen terwijl die wel gestuurd zou zijn??!
Over dingen die ik nog zou gaan ontvangen...
volgens mij zou er ook nog een pakketje uit Arnhem komen....???(Judith!??)

Werk:
Verder gaat het hier eigenlijk wel lekker, ik heb er een nieuwe stagiaire bij, genaamd Timothy, het team bestaat nu uit 2 meiden en 2 jongens, gezellig! Hij moet nog echt even loskomen maar daar gaan we aan werken! Hij kwam maandag aan(vorig week) en begon dinsdag met werken, hij heeft ook geen curus gehad, dus ik mag helemaal inwerken! Leuke uitdaging! De Duitse stagiaire doet het goed, ze is nu echt over de drempel heen, en beetje bij beetje komt ze wel los, gelukkig! De nederlandse stagiaire doet het ook goed,zij gaat alleen met up´s en down´s, We hebben het de komende tijd echt rustig, best jammer maar ja kunnen ze wel mooi oefenen, voor het hoogseizoen! Want dan moeten we echt gaan knallen! Ze hebben vorige week hun 1e show gehad, ging goed voor een 1e keer! Punten heb je om er aan te werken. toch? Ik blijf mensen tegenkomen van vorig jaar echt heel leuk, nu is er ook zo´n oud vrouwtje terug gekomen, Pauline, uit engeland echt lachen met haar, zo leuk zo oud als ze is, ze doet met alles mee! Ook is er een chef ontslagen omdat ze niet functioneerde...best jammer voor haar en de stagiaires die achterblijven want, je vervangt iemand niet zo makkelijk! Gelukkig, kunnen we nu ook weer de fietstour doen, en binnenkort de minibeach-club voor de kleine kinderen, ook erg leuk! Natuurlijk ook voetbal op vrijdag voor de hotelgasten tegen andere hotels, mischien dat we dit jaar wel doeltjes en een volleybalnet krijgen! Ik hoop het, want dan kun je echt leuke dingen doen en niet alles met pionnetjes afzetten en opzetten.

Spanje:
De zon blijft natuurlijk lekker branden, het strand wordt steeds voller en de leeftijd zakt van bejaard naar 60/50/40 jaar en jonger gelukkig, want met deze mensen kun je tenminste wat doen, aan activiteiten!
Vrijdag 2 weken geleden zijn we heerlijk naar LLoret de Mar geweest was echt lachen, lekker stappen daar met alle chef´s, ik ben samen met 2 anderen lang gebleven, we waren de volgende dag om 09.30 weer in Santa Susanna, we hebben een leuke feest nacht gehad. We zijn uiteindelijk om 07.00 de discotheek uit gewandelt en hebben toen via het strand terug gelopen naar het busstation. Daar in de buurt lekker ontbeten en toen terug. Er rijden geen treinen vanuit LLoret naar Blanes, dus met de Bus naar Blanes en van daaruit met de trein naar Santa Susanna. Daarna heerlijk op het strand niks doen de hele dag, we waren ook helemaal kapot, trouwens! Afgelopen woensdag heb ik lekker gezaalvoetbalt in Blanes, was echt leuk, we gaan komende week weer, maar nu met een Animafest team! Lachen tegen kroegen uit de omgeving, o.a. uit Malgrat,Callela, LLoret,Blanes en Pineda! Er zit natuurlijk ook weer een nadeeltje aan, de scheids is erg partijdig, helaas, hij is engels en alles moet en zal op zijn manier! Afgelopen zaterdag weer heerlijk naar het strand geweest, hmmmm, heb ook uit geslapen, was erg ontspannend, jullie horen het al weer ik geniet weer veel! Zo hoort het ook, na 6 dagen werken!

Lieve mensen dit was het voor nu, ben benieuwd naar jullie ervaringen en belevenissen, dus kom maar op!

Groetjes en veel liefs,

Erik

• 12 Juni 2005 - 16:37

Annemarie:

heeeey Erik, tot 12 juli !!

• 13 Juni 2005 - 10:56

Yolanda:

hi chico!!! como estas? met mij is alles goed je vraagt om belevenissen nou de enige belevennissen die we hier hebben in almelo is dat de toetsweek weer is begonnen aaahhhh!!!! nou verder een vette discussie gehad met kappert omdat ie er nu mee aan kwam zetten dat als ik even meer had gediscusseerd vorig jaar dat ik danwel gewoon was door gegaan naar niveau 4 BULSHIT ik was echt vet boos maar ja weet je is verleden tijd en als ik niet op stage was gegaan had ik niet zo'n leuke tijd gehad met jullie allemaal. heb me eerste BAM toets gehad en raad een ??? een 7.3 hahhaha vet goed maan had ik echt niet verwacht. nou volgende week woensdag kom ik om 15.20 aan in barca dus ben rond 18.00 uur in blanes en neem aan dat ik en sel die avond meteen gaan stappe maar weet niet of in santa of in blanes ben je die zaterdag vrij??? kunnen we same lunchen of zo??? oke ik hoor het wel we gaan zeker stappe.
    nou veel plezier verder en o ja zeg maar tege annika als ze hulp nodig heeft voor die beurs dat ik wel beschikbaar ben oke dikke kus yolanda

• 21 Juni 2005 - 18:21

Karin Je Zus:

hoi erika alles goed met mij wel we hebben hier eindelijk lekker weer we hebben afgelopen zaterdag gebbq was gezellie als jij thuis komt kunnen we dat ook doen lijkt me leuk nou met buddy gaat het ook goed en hoop je gauw weer te spreken misch kunnen we een keer afspreken om te gelijk online te zijn kennen we effe bijkletsen lijkt me wel weer gezellie maar dat hoor ik dan nog wel nou ik laat het hier even bij en hoor je gauw veel liefs en mis je hou van je groetjes je zus karin

• 16 Juni 2006 - 18:04

Wolfgang:

Gaat weer goed met erik zie ik !!!
    grtz van degene de spanje mist!!