De 1e paar dagen - Reisverslag uit Soldeu, Andorra van Erik Roesink - WaarBenJij.nu De 1e paar dagen - Reisverslag uit Soldeu, Andorra van Erik Roesink - WaarBenJij.nu

De 1e paar dagen

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik

04 December 2005 | Andorra, Soldeu

Hola Gente,

Er is weer veel gebeurd! Ben nu een beetje ingeburgerd zeg maar! Animatie in de Winter
is zo anders dan in de zomer! Zijn we nu echter en mensen hier hebben een hele ander manier van werken! Wij nederlanders blijken graag dingen goed voorbereid te hebben, en dat werkt ook makkelijk, voor ons want wij (jorn en ik) moeten de stagiaires gaan vertellen wat er gaat gebeuren! Maar dat werkt hier echt anders, alles verandert met de minuut, en alles is onduidelijk...., niks is erg nog bekend, wij gaan van kastje naar de muur en niemand die weet wat...! heb ook helemaal geen zin in klagen, dus stop nu ook! Verder hebben we hele leuke stagiaires, ze pakken alles echt snel op en het is heel om ze te zien groeien in dingen! Het is al een hele hechte groep! Leuk om te zien! Verder is er nu iets meer duidelijkheid, we kregen namelijk uitleg over animatie programma, en dat was nodig weten wij ook weer waar wij staan! Morgen nog effe afwachten vindt belangrijk gesprek plaats, ga ik wel of de niet weg naar ander hotel, 30 min weg vanwaar de anderen zitten of blijf ik de buurt?? Ze hadden een voorstel gedaan dat ik in 2 hotels de animatie ging doen maar die beste hotels liggen een half uur met de bus van mekaar af en hoe mag ik daar in alleen aniamtie gaan doen??? ik weet het niet, dus gaan we morgen effe bespreken, denk allemaal maar aan mij en stuur me maar veel licht! kan ik wel gebruiken dan! Wil namelijk hier blijven want anders ga ik ook niet veel leren van andere animatie denk ik! want hier doen ze sketches, cabaret, akrobatische acts, echt leuk wil ik ook leren, want is helemaal mijn ding kan me er super in vinden, jorn wat minder maar dat komt volgens mij met hem ook wel goed.

De sterren hier zijn zo helder en mooi! en ´s ochtends als je wakker wordt, zo mooi die bergen en de frisse lucht echt lekker!
Dus terwijl ik vanochtend een berichtje stuurde naar die ene uit afrika, zag ik een hele mooie vallende ster.... het berichtje was verzonden! Dikke knuffel voor je moppie!

Het heeft hier ook al behoorlijk gesneeuwd, echt lekker, weet nog niet wanneer ik vrij ben of hoe en wat, of ik kan skieen enzo maar dat komt nog wel!

Verder heb leuke kamer met huisgenoten, deel de kamer met jorn(collega) Pieter, (skileraar uit belgie), en een spaans stel dat ook in het hotel werkt, echt gave mensen allemaal! Heel leuk! verder is het allemaal leuk, alleen onzekerheid is minder, maar ik vertrouw er op dat het goed gaat komen!!!!

Het is hier heerlijk,
helemaal in mijn element!
Ik moet weer gaan binnenkort meer!
Liefs aan iedereen, dikke knuffel voor iedereen,
Knuffels,
Erik

• 04 December 2005 - 14:23

Karin Je Zus:

hey mooi dat alles goed gaat hier gaat het ook wel buddy de staart gaat eraf ivm dat ie trombose of dood kan bloeden zo hard slaat ie ermee en ja ik heb de griep goed te pakken niet leuk ma ja ik ga nu weer veel plezier en tot hoorns veel liefs je zus en mam

• 05 December 2005 - 08:26

Helen:

Ik ga straks, als ik even een rookpauze heb/neem (tussen 10 en 11 dus ff opletten), je een hele bundel licht & energie sturen!

Gaat helemaal goed komen ;o)

Dikke knuf,
    Helen

PS internet site?

• 05 December 2005 - 11:05

Buuf:

hey ventje,
    goed om te horen dat alles lekker is..Andorra is mooi he?? hier gaat alles ok... nog steeds snotterig, heb je zusje ook aan gestoken :( .... bo is walgelijk verwent ivm sinterklaas, die is helemaal in de gloria.

hey spreek je gauw
    xxx
    stefanie

• 05 December 2005 - 13:40

Coby:

hoi erik

ben blij dat je het naar de zin en ik stuur je licht en liefde zodat het gaat lukken wat je graag wilt
    loopt alles volgens °HET plan wat je je voor je zelf had afgesproken?
    ik ben nog grieperig heb een akelige hoest en mijn voorholters zitten behoorlijk vol heb dus besloten om nu definitief te stoppen met het roken vind het wel genoeg nu ik probeer eerst zonder pleisters als dit eventueel niet lukken ga ik alsnog plakken
    maar ik stop hoe dan ook
    ik heb me lang genoeg verstopt achter het rook gordijn het is goed

heel veel liefs en een dikke knuffel tot mails coby

• 06 December 2005 - 09:16

Juudtje:

Tuurlijk komt het goed......zonder enige twijfel!!! Hier alles oké, heb waarschijnlijk een nieuwe baan, maar dat hoor je nog wel!!! Dikke kus Juud

• 09 December 2005 - 11:38

Yolly:

hi heb ff op je site gekeken en zie dat je het wel naar je zin hebt maar het is dus heel anders dan de kust is alleen maar beter toch meer te leen leuk dat je de kleine al hebt gezien. en sorry dat we niks meer af hebbe kunne spreke maar was druk met toets week sorry ik ben blij dat je heel bent aangekomen en dat je het naar je zin hebt wens je veel succes en zal je site wel af en toe lezen.
    kus kleine yolanda